Velim – Memoriál Karla Strnada

25. ledna oddíl Judo Sokol Velim pořádal uzavřenou soutěž pro Středočeský kraj Memoriál Karla Strnada, určenou pro kategorie U11 – mláďata a U13 – mladší žáci a žákyně. Do Sokolovny ve Velimi přijelo 200 závodníků a závodnic ze šestnácti oddílů našeho kraje, mezi kterými nechybělo ani pět zástupců Judo Hachi Sokol Mladá Boleslav.

Naši se v konkurenci z kraje neztratili a přivezli dvě medaile. To považujeme za dobrý výsledek. Nejlépe se dařilo Dominiku Česákovi, který předvedl vyrovnaný, velice slušný výkon a zaslouženě si odvezl domů stříbrnou medaili za druhé místo. Dominikovi se daří udržovat dobrý závodnický standard a věříme, že v dalších soutěžích bude dosahovat podobných výsledků. Na stupních vítězů, tentokrát na třetím místě stanul Zdeněk Volf. Zdeňkovi se oproti předchozím nezdarům na soutěžích tentokrát podařilo zabodovat a i když dvěma soupeřům podlehl, vítězstvím v ostatních zápasech si pojistil medailovou pozici.

Třetímu z našich mláďat Tomáši Vlkovi tento turnaj „nesedl“ a jeho jediné vyhrané utkání nestačilo na přední příčku.

Mladší žákyně sestry Sarah a Johanna Dobrkovské bohužel na své zkušenější soupeřky tentokrát nestačily. Johanka si start v této věkové kategorii zkusila poprvé. V tomto roce postoupila z mláďat, ale bojovala srdnatě a nedala svým soupeřkám výhru zadarmo. Rovněž Sára vzdorovala v zápasech velmi dobrým výkonem a připravila si několik slibných situací, kterých bohužel neuměla využít ve svůj prospěch. Chyběla i ona pověstná kapička štěstí.

S výkony našich závodníků jsme spokojeni a doufáme, že budou příkladem ostatním, kteří se na svou závodní dráhu teprve chystají.

Foto zde

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *